artolixoudies

Ψήσιμο με Αγάπη

Απο το 1996 οικογενειακή παράδοση

Ανακαλύψτε Την Ιστορία Μας..

Το 1996 η οικογένεια Κιτσαρά δημιουργεί το Φούρνο στο Καλπάκι! Με την αγάπη και το μεράκι της οικογένειας διατηρείται η ποιότητα των καθημερινά προσφερόμενων αγαθών και υπηρεσιών. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το αποδεικνύουμε καθημερινά λειτουργώντας με κάθε αξιοπρέπεια, σεβασμό και ζήλο για την δουλειά μας. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε σε κάθε περίπτωση τις τοπικές γεύσεις. Από τις πρώτες πρωινές ώρες βάζουμε ποδιές, πλάθουμε νόστιμα εδέσματα και αναμένουμε με αγωνία και χαμόγελο να εξυπηρετήσουμε... για να ξεκινήσει και η δική σου μέρα όμορφα. Κάνε λοιπόν μία στάση από το φούρνο μας, για να ανεφοδιαστείς όλους τους γευστικούς και υγιεινούς συμμάχους που θα σε συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ημέρας!

Η ιστορία του ψωμιού..

Το ψωμί ή διαφορετικά άρτος, αποτελεί το βασικό είδος τροφίμου των περισσότερων λαών της γης και έχει σημαντική διατροφική αξία. Στην Ευρώπη, στην Αμερική, στη Βόρεια Αφρική και στη Μέση Ανατολή το ψωμί είναι διαχρονικά το κυριότερο είδος τροφής, με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως για παράδειγμα στη Νοτιοανατολική Ασία όπου το κύριο είδος διατροφής είναι το ρύζι. Είναι τόσο μεγάλη η σημασία του ψωμιού στην καθημερινή διατροφή που συχνά αναφέρεται και ως «η ουσία της ζωής» ή «ο στύλος της ζωής». Από τις πρώτες πρωινές ώρες βάζουμε ποδιές, πλάθουμε νόστιμα εδέσματα και αναμένουμε με αγωνία και χαμόγελο να εξυπηρετήσουμε... για να ξεκινήσει και η δική σου μέρα όμορφα. Κάνε λοιπόν μία στάση από το φούρνο μας, για να ανεφοδιαστείς όλους τους γευστικούς και υγιεινούς συμμάχους που θα σε συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ημέρας!